7 Nisan 2013 Pazar

Dizi-mag , Turkanime tv , MangaVadisi

Dizi-mag

http://www.dizi-mag.com/ İzlediğim tüm yabancı dizileri hızlı ve kaliteli bir şekilde takip ettiğim süper bir site. Örnek vermek gerekirse mesela http://www.dizi-mag.com/the-walking-dead burada the walking dead sayfasına giriniz. Aşşağıdan 3.sezon 16.Bölüm'e girdim, şimdi size göstermek istediğim özelliklere gelelim. Videoların hemen üsttünde isterseniz Yüksek kalitede izlemek için ayar, İsterseniz Düşük kalitede ayar yapabiliyorsunuz. İnternet hızınız iyiyse HD'yi aktif edip, Videoları IDM ile hızlı bir şekilde indirip daha sonrasında rahatca izleyebilirsiniz.

TurkAnime.TV

Anime severler bilirler gerçi ama animenin ne olduğunu bilmeyen insanlar için bu websitesini paylaşmak istedim. Turkanime.tv , ( Yetişkinler için Düzenlenmiş Japon Animasyonu"Anime" ) leri türkçe altyazı ile entegre edilmiş bir şekilde bizlere sunarlar.

Beni Animelerle tanıştıran Video :

Bu animeyi izlemenizi öneriyorum. http://www.turkanime.tv/anime-detay/Bleach sağ taraftan bölüm'ü seçip izlemeye başlaya bilirsiniz. Yine IDM kullanarak çok hızlı bir şekilde videoları indirin ve izleyin.


MANGAVADISI.NET

http://www.mangavadisi.net/hemenoku/ adresinden Türkçeleştirilmiş mangaları okuya bilirsiniz. Benim "Liar Game" adlı mangada editörlüğü yaptığım bu site ; gerçekten hızlı, kaliteli, disiplinli bir şekilde güncel yayınlanmış olan mangaları türkçeleştirip sitelerine koyuyorlar. http://portal.mangavadisi.net/ adresinden güncelleştirmeleri takip edebilir, dilerseniz Çizgi Roman da okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder