15 Temmuz 2013 Pazartesi

BasketDudes Season 2


http://bd.arkarena.com

Bu oyun bi harika dostum ! Diyesim var. Türkiye serveri mevcut, ve türkçe.

 

BASKETDUDES NEDIR?


BasketDudes çok oyunculu 3D online basketbol oyunudur.

Kendi basketbol takımlarını kurabilir, basketbolcular alabilir ve geliştirebilirsin. Takımlarınla turnuvalara katılabilir, gerçek oyunculara karşı oynayabilirsin. Kullanıcılar kendi turnuvalarını kurabilir ve ilerleyen zamanda da aralarında oyuncu, ekipman ve kartları takas edebilirler.

Her kullanıcı oyuna başladığında bir takım kurar fakat maçlar yaparak ve deneyim kazanarak ya da sanal parayla eşyalar alarak takımını geliştirebilir ve yedek takımlar kurabilirler.

 

BASKETDUDES'A ÖZGÜ NITELIKLER


BasketDudes sıradan bir basketbol oyunu değildir; onu eşsiz kılan birçok özelliği vardır. Oyundaki karakterler, hem bağımsız hem de kolektif bir yapıya sahiptir, her birinin kendi kişiliği ve geçmişi vardır. Takımınızda bir karakterin yalnızca bir kopyası bulunur. Hepsinin gelişimi ve çalışması farklıdır. Ayrıca karakterlerinize özel ayakkabılar ve dövmeler gibi özel nitelikli eşyalar giydirebilir ve onların yeteneklerinin gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Maçlar esnasında kullanabileceğiniz kartlar da vardır. Bu kartlar rakibi zor duruma sokan ve oyun tecrübesine yeni heyecanlar katan yükselticilerdir. Bütün bu eşyalar maç sonunda takımınızın ödül formunda belirir.

Bütün bunların yanında, her takım kendi kendini geliştirir. Deneyim puanı kazanıp her yeni seviyeye gelindiğinde formalar, karakterler, stadyumlar ve kartların kilidi açılır. Daha çok oyun oynadıkça, etkinlik ve turnuvalara katıldıkça takımınız daha çok deneyim puanı kazanır ve takımınızın potansiyeli artar.

 

http://www.youtube.com/watch?v=qXn8YDmqO1U

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder