8 Ağustos 2013 Perşembe

SoundCloud

Harika bir website tanıtımıyla tekrar merhaba. Bu seferki tanımı yapılıcak website SoundCloud.com site size 2 seçenek surunuyor. 1- Gidip insanların müziklerini dinleyin, yorumlayın likelayın. 2- Kendi müziğinizi buraya ekleyerek hiç kâr gütmeden insanların dinlemesine izin verin. İnsanlar yorumlasınlar, paylaşsınlar ve hayranınız olsunlar.
SoundCloud

Müzik Dinleyin :


Yukarda iki buton mevcut. Bunlardan birisi Stream, diğeri Explore. Stream: son eklenen yukarı gelecek şekilde, yeni eklenmiş müzikleri takip etmenizi sağlar. Explore ise, müzik türleri katogorize edilmiştir. Ayrılmıştır Rock, Metal, Electronic, Jazz+Blues, Classical gibi bir çok türe katogorize edilmiştir. İnsanların kanallarına girip, onları takip edebilirsiniz. Onların müziklerini dinleye bilirsiniz.

Müziğizi Tanıtın :


Müziğinizi ücretsiz bir şekilde yayınlaya bilirsiniz. Unutmayın, müziğinizi milyonlara dinletmenin yanı sıra, çeşitli müzik firmalarından teklifler gelebilir. Bu siteye müziğinizi ekledikten sonra facede de paylaşmayı unutmayınız. Eğer sizde bir website sahibiyseniz. Çok rahat bir şekilde müziğinizi websitenize ekleyebilirsiniz.



Bu sitede herşey müzik üzerine kurulmuştur !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder