9 Ağustos 2013 Cuma

The War Z

Yeehaa buldum sonunda oynayacağım oyunu !! The War Z tam bana göre. Ufak bir arkadaş grubunuz varsa beraber oynayacak, bu oyun TAM size göre !! . Yazımda Oyun hakkında genel bilgi, oyun içerikleri, oyunu nasıl indirebiliceğiniz hakkında bilgilere yer verdim.

Genel ;


The walking dead oynayan bilir, Survivor kelimesi ile Zombi kelimesinin yan yana gelmesiyle oluşan süper ikiliyi. Oyun tam anlamıyla böyle bişi, yerde yatan zombiler, size doğru koşan zombiler, sniper ile ne anlamadan ölüceğiniz derecede oluşacak tehlikeli diğer oyuncular !! Herşey var bu oyunda. Oyuna ilk girdiğinizde sadece yumruklarınızdan başka bir şey olmayacak ! zombiler sizi kolaylıkla öldürücekler ! Tek yapabiliceğiniz kaçmak kaçmak kaçmak ... Taaa ki elinize Silah sayılabilicek bir şey geçinceye kadar. Oyun içinde ekip toplamasıda var fakat güven konusu kötü, insanlar sizi öldürüp elde ettiğiniz silahları da çalabilirler !! Oyuna yalnız kurt olarak katılmak, zombilerden kaçmak, insanlara görünmemek, Tam anlamıyla Survivor !! The War Z oyununu Şiddetle oynamanızı tavsiye ediyorum.

Oyuna girdiğiniz zaman, oyunda serverler var. Siz serverlardan birine girip, ganimet elde etmeye çalışıcaksınız. Unutmayın, eğer silah elde edebilir ve kasabada o silahı genel çantanıza koya bilirseniz, o silah sizin olucaktır ! .

Öneri : Zombi gördüğünüzde koşmayın, yere eğilin ve sessizce yürüyün. Gerekirse yere yatın. Zombiler sese daha hassastırlar.

The War Z
Karayolda


http://www.youtube.com/watch?v=Ic6pVv09si0

 

Oyunu İndir :


Oyunun resmi türkiye sitesi : http://www.infestationmmo.tk/

Oyunu indir : http://www.infestationmmo.tk/thewarzs.rar

Bundan downloader'i indiriyorsunuz. Daha çok, launcherini. The War Z Turkiye.exe yi çalıştırıyorsunuz. Öncelikle kayıt olmanız gerekiyor, kayıt için aktivasyon kodu yerine " 1234-1234-1234-1234 " yazmanız yeterli. Daha sonradan mail adresinizi ve istediğiniz şifreyi yazın. Tamam dedikten sonra, Oyun inmeye başlıyacak. 2500MB civarı download yapıcak. Ona göre tedbirinizi alınız.

http://www.youtube.com/watch?v=wpHXun3R17Y

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder